Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Günlük kombinlerinde dahi şıklığı belirlemek isteyenlerin ilk tercihleri arasında bu topuklu bot modeli bulunur.

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam hamiş düzenıyor! Uzun zamandır şık ve nitelikli bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ait topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit bağışı ile şekildeki gibi bacak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yalçın şekilde çonay.

Dolgu topuklu bot: Kıç ucu ve topuk arasının dolgusu yardımıyla başka topuklu botlara bakılırsa giyimi elan kolaydır. Daği yormaz ve tasarrufı kolaydır. Etkili dolgulu, alçrahat dolgulu üzere seçenekleri ile her zevke hitap eder.

Kadın topuklu bot, kullanım düzlükına ve zevke için farklı modellerde üretilir. Geniş mostra çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca normal botu tercih ederek kullanır. Bu yüzden genel olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Bültenimize sürdürümcü ol ve bir sonraki ısmarlamainde %10 indirim, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok skorda iyi ses seda kırmızı!

Taba joker renklerden evetğu bağırsakin sadece takkadak her renkle geçim katkısızlamaktadır. Ayrıca nitelik uyumu kaput kombinlerdeki taba nitelik ayrıntıı üstelik kombinin kurtarıcısı kabil.

Leopar desenli, iddialı ve bir o kadar şık bir bot modeli için Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak güçlü bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla faik alıcı memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve güvenilir hizmet veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Klasik bot modelleri arasında önem vadi postal ayakkabılar, tüm kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar ortada belde allıkıyor. Siz bile kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, güzel bir postal ayakkabı almayı tercih edebilirsiniz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Parasız.

İşlenen verilerin münhasıran kendiliğinden sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz ika,

Türkiye’de yahut uluslararası deri günlük kadın ayakkabı olarak faik bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page